pashpjegueshme

Fuente Magna Bowl

Gjendet artefakt sumerian në Amerikën e Jugut: provë që po shikojnë nga Nibiru!

Gjëra të çuditshme po ndodhin në skajet e jashtme të sistemit tonë diellor. Një objekt deri në dhjetëfishin e masës së Tokës po tërheq të tjerët drejt tij. A është një planet apo diçka tjetër? Shkencëtarët janë ende duke luftuar për të arritur në një shpjegim; por ata e quajnë atë "Planeti X".
Gjarpri gjigant Kongo 4

Gjarpri gjigant Kongo

Gjarpri gjigant i Kongos që Kolonel Remy Van Lierde ishte dëshmitar i matur rreth 50 metra i gjatë, kafe e errët/jeshile me një bark të bardhë.
Pedro mumja e malit

Pedro: Mumja misterioze e malit

Kemi dëgjuar mite për demonët, monstrat, vampirët dhe mumiet, por rrallëherë kemi hasur në një mit që flet për një mumje fëmijësh. Një nga ato mite për…