Giants

Zbulimi i mbetjeve skeletore të gjigantëve biondë në ishullin Catalina 1

Zbulimi i mbetjeve skeletore të gjigantëve biondë në ishullin Katalina

Zbulimi i skeleteve gjigante në ishullin Katalina është një temë magjepsëse që ka ndarë komunitetin akademik. Ka pasur raporte për mbetje skeletore me lartësi deri në 9 metra. Nëse këta skelete me të vërtetë u përkisnin gjigantëve, mund të sfidonin të kuptuarit tonë të evolucionit njerëzor dhe të riformësonin perceptimin tonë për të kaluarën.