Предупредувања за содржината СОДРЖИНА НА NSFW 

нашата NSFW (Не е безбеден за работа) означените страници можеби содржеле голотија, интензивна сексуалност, вулгарности, насилство, навреда и/или друга потенцијално вознемирувачка тема, која гледачот можеби не сака да ја гледа како ја гледа во јавна или формална средина, вклучително работно место или училиште. Строго се препорачува дискреција на гледачот.

 

 СОДРЖИНА НА NSFL 

нашата nsfl (Не е безбеден за живот) означените страници можеби содржеле некаква тема која можеби не е во интерес на личноста да ја гледа, без оглед на локацијата и потенцијалните гледачи бидејќи се ужасни, одвратни, навредливи, па дури и ментално вознемирувачки за самите гледачи. Обично на nsfl ознаката се однесува на прикази на вистинско графичко насилство, особено живописни, брутални и реалистични визуелни слики на рани, рани, убиства, смртни случаи и/или други дејствија на прекршување. Строго се препорачува дискреција на гледачот.